Ανώνυμος 
Μου συναιβει κάτι και ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες... έμαθα πως ένας φίλος μου γουστάρει το αγόρι που μου αρέσει...οκ ένιωθα χάλια στην αρχή μετά μου είπε ότι δεν τον θέλει και τώρα τον θέλει σαν τρελός! Έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα με κοιτάξει αυτός που μου αρέσει αν και μίλησα με μια φίλη μου και μου της είπα κάποια γεγονότα και μου είπε ότι σγρ με γουστάρει και αυτός είναι ο τρόπος του να εκφράζει συναισθήματα αλλά ούτε καν μιλάμε. Σε δύο χρόνια θα φύγω απο την περιοχή και θα αλλάξω και σχολείο... ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω με όλα αυτα και πως να αντιδράσω
09-03-2021, 09:44
2021-03-09T09:44:12+02:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/97_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
deppy96 
09-03-2021, 20:59
Το άλλο αγόρι (αυτό που σου αρέσει και εσένα), του αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια; γιατί αν κατάλαβα καλά στον φίλο σου αρέσουν τα αγόρια(?) 
Αν του αρέσουν, τότε δεν έχει νόημα να κάνεις οποιαδήποτε προσπάθεια.
Αν όχι, τότε μην σε προβληματίζει.
(εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος)

Κοίτα, καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσεις να μιλάς με αυτό το αγόρι, να γνωριστείτε, να έχετε επικοινωνία, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κάτι σίγουρα. Έπειτα μπορείτε να ανταλλάξετε facebook/instagram/viber κλπ. και όταν αλλάξεις περιοχή, να μπορείτε να διατηρείτε επικοινωνία.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είτε δεν προχωράς στην γνωριμία και στην ανταλλαγή κάποιου μέσου επικοινωνίας και χάνεστε, είτε κάνετε κάποιο βήμα για να γνωριστείτε και κρατάτε επικοινωνία μετέπειτα.

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία