Ανώνυμος 
Καλησπέρα,
Χρειάζομαι βοήθεια και δεν ξέρω τι να κάνω....μια φίλη μας έστειλε ένα βίντεο από κάτι γενέθλια και νόμιζα ότι ξέρω κάποιον από αυτούς..μου λέει κάτσε να τον ρωτήσω. Στέλνει μια φωτογραφία ( ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει που την είδα είχε μόνο αυτή) που είχε το στήθος μου λίγο πιο ανοιχτό αλλά όχι πολύ. Αυτός είπε ότι με ξέρει από το σχολείο (πάει λύκειο τώρα κγ γυμνάσιο) και σχολίασε κάτι πάρα πολύ άσχημο για εμένα που το διάβασα και ήθελα να βάλω τα κλάματα... είπε επίσης ότι με φώναζαν σκούπα κάτι που με φώναζε μόνο το αγόρι που μου άρεσε...πως συνδέονται όλα αυτά? Η αδερφή του αγοριού που μου αρέσει και το αγόρι που είδε την φωτό ήταν φίλοι... άρα πάει να πει πως με εκραζαν όλοι μαζί και αυτή (η αδερφή του) μου έπαιζε την φίλη εν το μεταξύ δεν μιλάγαμε καν!!! Φοβάμαι τώρα μήπως αυτός στείλει την φωτογραφία πουθενά πχ στο αγόρι που μου άρεσε και μετά την στείλει στους φίλους του κάτι που δεν θέλω νε τπτ... είπα στην φίλη μου να διαγράψει την φώτο που του έστειλε και επειδή σήμερα θα συναντηθούν να ψάξει το κινητό του και να σβήσει την φώτο καθώς να ψάξει και το κινητό μήπως την έστειλε πουθενά.... φοβάμαι πάρα πολύ και είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση...και να πεις ότι το προκάλεσα...την έστειλε άτομο που εμπιστευομουν χωρίς να με ρωτήσει. 
28-03-2021, 18:54
2021-03-28T18:54:22+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/101_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
deppy96 
31-03-2021, 22:24
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι κανέναν, και με τίποτα μη στέλνεις τέτοιες φωτογραφίες, πουθενά! Οκ, μπορεί να μην είναι τόσο προκλητική, αλλά, είναι προσωπική σου, και χαλάστηκες (και με το δίκιο σου) που την μοιράστηκε με άλλους (χωρίς την άδεια σου), άρα παραμένει σημαντικό το ζήτημα.
Εφόσον η φίλη σου δεν ήταν και τόσο εντάξει, αμφιβάλλω αν θα μπει στην διαδικασία να ψάξει όντως το κινητό του. Καταλαβαίνω τον θυμό σου, καθώς την εμπιστευόσουν :/

Υπάρχει καμία εξέλιξη μέχρι σήμερα?
Σχόλια απάντησης (3)
Ανώνυμος 
Ανώνυμος (Συντάκτης ερώτησης)
01-04-2021, 08:38
Ναι, μου είπε ότι έψαξε το κινητό του αυτός δεν την είχε αποθηκεύσει και δεν την είχε στείλει πουθενά μου είπε επίσης ότι έσβησε και κάτι δικές τις φωτό ίσως για να με κάνει να το πιστέψω ότι το έκανε αλλά εγώ έχω ακόμη τις αμφιβολίες μου. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ όμως ήταν ότι άνθρωποι που δεν έχω καν μιλήσει και η φίλη μου που αυτή με πλησίασε κι όλας με κορόιδευαν . Δεν ξέρω αν κάνω τόσο λάθος για τους ανθρώπους αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η αδερφή του με κορόιδευε έλεγε ότι ήμασταν φίλες αλλά όποιον κι αν το πω μου λένε δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο αδερφός της όμως είναι και πιστεύω ότι αυτός το έκανε
deppy96 
Εκτός σύνδεσης deppy96, γυναίκα27 χρ.
03-04-2021, 23:58
Ναι, και εγώ θα διατηρούσα τις αμφιβολίες μου, ειδικά με το "είπε επίσης ότι έσβησε και κάτι δικές τις φωτό" είναι λες και προσπαθεί να πείσει.
Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να έκοβα επαφή με την υποτιθέμενη φίλη, και να συνέχιζα παρακάτω, μην κάθεσαι και στεναχωριέσαι για άτομα που δεν αξίζουν!
Ανώνυμος 
Ανώνυμος (Συντάκτης ερώτησης)
04-04-2021, 11:51
Ευχαριστώ πολύ για όλα

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία