Ανώνυμος 

Γειά σας! Πριν έναν χρόνο ήρθε ένα νέο παιδί στην τάξη. Από τότε μου αρέσει . Είμαστε στην ίδια τάξη από την Δευτέρα γυμνασίου (τώρα είμαστε στην τρίτη). Δεν μιλάμε  καθόλου. Γενικά είμαι πολύ ντροπαλή και δεν ανοίγομαι καθόλου εύκολα, σε αντίθεση με εκείνον που μιλάει σχεδόν με όλους. Πολλές φορές στην τάξη ενώ τον κοιτάω με κοιτάει και αυτός, τότε εγώ κοιτάω αλλού και οταν τον ξανακοιτάω με ξανακοιτάει και ο ίδιος. Μια φορά μετά την γυμναστική ενώ πίναμε νερό μου πρόσφερε την θέση του για να πιω εγώ αντί για αυτός. Υπάρχει περίπτωση να με γουστάρει έστω και λίγο ή δεν έχω καμία ελπίδα και αυτά τα σημάδια δεν σημαίνουν τίποτα. Επισης  δεν μιλάω με κάποιον με τον οποίο κάνει παρέα μήπως και μάθω κάτι 'ενδιαφέρον'. 
08-02-2021, 23:17
2021-02-08T23:17:00+02:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/86_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
deppy96 
09-02-2021, 20:50
Ποντάρω στο ότι σε γουστάρει όντως!
Αφενός το ότι σε συνεχίζει να σε κοιτάει όταν τον κοιτάξεις, και αφετέρου ότι σου παραχώρησε την θέση του για να πιες εσύ νερό, εγώ πιστεύω ότι κάτι θα αισθάνεται!
Άρχισε να μιλάς λίιιγο παραπάνω με ένα άλλο αγόρι από την τάξη σου, για να δεις πως θα αντιδράσει αυτό το παιδί όταν σε βλέπει να αρχίσεις να κάνεις παρέα με αυτό το άλλο αγόρι!
Αν τον δεις να νευριάζει ή να θυμώνει, πάει να πει πως όντως αισθάνεται κάτι! Αν το κάνεις, πες μας τις εξελίξεις!
Σχόλια απάντησης (4)
Ανώνυμος 
Ανώνυμος (Συντάκτης ερώτησης)
09-02-2021, 22:39
Κάνω πάρα πολλή παρέα με έναν συμμαθητή μου. Είμαστε κολλητοι. Πρόσφατα είχαμε κάτσει και στο ιδιο θρανίο επειδή έλειπε η διπλανή μου, αλλά το αγόρι που μου αρέσει έλειπε 😡. Γενικά όταν μιλάω με τον κολλητό μου στην τάξη, τον έχω πετύχει να μας κοιτάει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν νευριάζει. Όταν ξανανοίξουν τα σχολεία, θα ξανακατσω μαζί με τον κολλητό μου για να δω αντιδράσεις. Πρέπει να γίνει 'κάτι' μεταξύ μας πριν το καλοκαίρι , γιατί μετά θα πάμε σε διαφορετικά λύκεια😭, και το μόνο μέρος στο οποίο τον βλέπω είναι το σχολείο.
deppy96 
Εκτός σύνδεσης deppy96, γυναίκα27 χρ.
10-02-2021, 23:12
Ναι, ξανακαθίστε μαζί, για να δεις την αντίδρασή του!
Πιστεύω ότι θα ζηλέψει και θα το δείξει κάπως.

Και αν γίνει κάτι και τα φτιάξετε, τι θα κάνετε μετά που θα είστε σε χωριστά λύκεια; Το έχεις σκεφτεί αυτό;
Ανώνυμος 
Ανώνυμος (Συντάκτης ερώτησης)
11-02-2021, 09:00
Επειδή δεν τα έχω ξαναφτιάξει με αγόρι, σε περίπτωση που γίνει κάτι και τελικά ειμαστε μαζί, δεν έχω σκεφτεί ποσο μπορεί να κρατήσει. Λες να είμαστε μαζί μέχρι τον Σεπτέμβριο; Και δεν ειναι ότι θα πάμε μόνο σε διαφορετικά λύκεια, είμαστε και σε διαφορετικές περιοχές. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούμε να συναντιομαστε κάποιες φορές όταν θα έχουμε ελευθερο χρόνο.
deppy96 
Εκτός σύνδεσης deppy96, γυναίκα27 χρ.
11-02-2021, 18:56
Φυσικά και μπορεί να είστε μαζί, γιατί όχι; Και φυσικά μπορεί και παραπάνω.
Απλά με την απόσταση είναι λίγο πιο δύσκολο το θέμα!
Αν είστε σε διαφορετικές περιοχές κιόλας, τότε σκέψου καλά αν θες να μπεις σε αυτήν την διαδικασία, γιατί αλλιώς είναι να είσαι σε σχέση με ένα παιδί και να βρίσκεστε συχνά (π.χ. καθημερινά) και αλλιώς να τον βλέπεις μία στο τόσο.. Νομίζω δεν έχει και τόσο νόημα. Είναι σαν να "δεσμεύεσαι" με κάτι που δεν έχεις, αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ.

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία