Ανώνυμος 
Εγώ έχω κάποιες φίλες που οι γονείς μου δεν εμπιστεύονται πολύ, και αυτές ξέρουν καλά το αγόρι που μου αρέσει και θα μπορουσαμε να αρχίσουμε να μιλάμε πολύ. Τους έχω παρακαλέσει να βγω μαζί τους αλλά οι γονείς μου δεν θέλουν. Τι να κάνω?
21-06-2021, 10:46
2021-06-21T10:46:46+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/108_1024x512.jpg
3
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (3)
deppy96 
22-06-2021, 21:43
Τι δικαιολογία σου λένε για να μην βγεις μαζί τους;
Αν σου λένε ξεκάθαρα ότι ο λόγος είναι ότι δεν τις θέλουν για φίλες σου, τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα!
Μόνο δηλαδή αν κάνεις παρέα μαζί τους τις στιγμές που δεν μπορούν να "ελέγξουν", όπως όταν είσαι στο σχολείο, φροντιστήριο κλπ. (υποθέτω ηλικία κάπου εφηβεία).
Tasos 
01-10-2021, 10:03
Γεια σου! Ποια δικαιολογία χρησιμοποιούν οι γονείς σου, προκειμένου να σε αποτρέψουν να βγεις μαζί τους; Αν σου έχουν ξεκαθαρίσει ότι δε θέλουν να είστε φίλες, λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Οι γονείς σου γνωρίζονται με τους γονείς αυτών των κοριτσιών; Έχει κι αυτό τη σημασία του. Αν δε γνωρίζονται, ίσως φοβούνται ότι έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους διαφορετικά από τον τρόπο που έχουν μεγαλώσει αυτοί εσένα και ανησυχούν μήπως παρασυρθείς. Αν πάλι, γνωρίζονται, αλλά δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, τότε μόνο σε στιγμές που δε μπορούν να σε ελέγξουν προτείνω να κάνεις παρέα με αυτά τα κορίτσια, επειδή διαφορετικά, οι γονείς σου μπορεί να θεωρήσουν ότι τους προκαλείς και να βγουν εκτός εαυτού.
Ανώνυμος 
16-08-2023, 19:59
Λοιπόν, μπορείς να κάνεις μια κουβέντα μαζί τους και να τους πεις ότι αυτοί είναι οι φίλοι σου και ότι πρέπει να το δεχτούν και πως μπορεί να μην είναι οι ιδανικοί φίλοι για εκείνους, αλλά αυτούς διάλεξες και ταίριαξες. Πιστεύω, επίσης, ότι πρέπει να τους πεις πώς νιώθεις, έτσι ίσως καταφέρεις να τους πείσεις και σε αφήσουν να βγεις βόλτα!!

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία