Ανώνυμος 
Ειμαι 17 χρονων εχω σχέση 2.5 χρόνια με ενα παιδι της ηλικιας μου τον εμπιστευομαι παρα πολυ τον γνωρίζω πολλά χρόνια άλλα είναι σχέση από απόσταση..  Όσο καιρό Είμαστε μαζί ερχόταν οπότε μπορούσε και εγώ πήγαινα οπότε με άφηνε η μάνα μ δηλαδή μια φορά το μήνα(και καλά επειδή είχα σχολείο) το περσινο καλοκαίρι πηγα πάλι Μια φορά το μήνα για μια βδομάδα αυτή τη φορά..  φέτος μ είπε ότι δε θα ξαναπάω επειδή δε τον συμπαθεί.. είχα να τον δω 7 μήνες ήταν και το θέμα της καραντίνας..ήρθε πριν λίγες μέρες και της έλεγα δικαιολογίες για να τον δω ότι πάω σε μια φίλη κλπ. Όσες φορές και να της μιλήσω για Αυτό θέμα πάντα βρίσκει δικαιολογίες για να μη το συζητήσουμε και πάντα έχει αρνητική απάντηση.. Παλιά Η συμπεριφορά του Δημήτρη ήταν λίγο άσχημη μίλαγε λίγο περίεργα αλλά τώρα είμαστε κυριολεκτικά τέλεια και εκείνη δε το καταλαβαίνει. Στεναχωριέμαι τόσο πολύ που κάθομαι και κλαίω τα βραδιά και νομίζει ότι φταίει αυτός άλλα φταίει αυτή...Σήμερα ημουν βόλτα και μ έλεγε να γυρίσω 10.30 σπίτι έτσι στο άσχετο επειδη και καλα δε ξερει τα παιδια π ειμαι εξω και ότι αύριο δε θα βγω επειδη μεθαυριο εχω εξετάσεις αίματος το πρωί και δε πρέπει να φάω αργά (Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ι Ε Σ).. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ  είμαι 17 χρονών δε μπορεί να με ελέγχει για πάντα...
31-08-2020, 01:40
2020-08-31T01:40:11+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/75_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
deppy96 
31-08-2020, 09:51
Από την στιγμή που δεν τον συμπαθεί, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!
Έχει δείξει κάποια άσχημη συμπεριφορά εκείνος, και δεν τον συμπαθεί η μητέρα σου; 
Είπες: 
Μήνυμα σε παράθεση:

Η συμπεριφορά του Δημήτρη ήταν λίγο άσχημη μίλαγε λίγο περίεργα

Δηλαδή; Και επίσης, ήξερε η μητέρα σου για αυτό;
Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που δεν τον συμπαθεί.. Το ότι "δεν το καταλαβαίνει" όπως λες, είναι γιατί πιστεύει πως το λες επίτηδες, ώστε να τον δεις.
Είσαι 17, και όντως δεν μπορεί να σε ελέγχει για πάντα, σε ένα χρόνο γίνεσαι 18 και θα έχεις περισσότερη ελευθερία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή! Από την στιγμή που δεν σε αφήνει να πας να τον δεις (δεν ξέρω και πόσο μακριά είναι), θα πρέπει να έρχεται εκείνος..
Επικεντρώσου στο διάβασμα (πανελλήνιες) και όταν με το καλό περάσεις σε κάποια σχολή, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να τον βλέπεις!

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία