Ανώνυμος 
Η πρώτη φορα που πήρα κινητό ήταν όταν έκλεισα τα 14, δηλαδή 4 μήνες πριν. Μόλις το πήρα αμέσως κατέβασα την εφαρμογή ινσταγκραμ και κανονισα να πάω με μια φίλη μου στην παραλία για να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες με το μαγιό ώστε να τις ανεβάσουμε. Τραβήξαμε αρκετές και το ίδιο βράδυ επέλεξα μια απ αυτές για φώτο προφίλ. Δυστηχως όμως η μαμά μου έχει ινσταγκραμ, της είπα πως έχω κάνει και γω, με έψαξε και μόλις είδε τη φωτογραφία που είχα ανεβάσει για προφίλ με κοίταξε άγρια. Τέλος πάντων, με μάλωσε και μου είπε να αλλάξω αμέσως την φωτογραφία. Το πρόβλημα μου είναι πως όλα τα κορίτσια που ξέρω και είναι στην ηλικία μου, οι γονείς τους τα αφήνουν να ανεβάζουν στο ινσταγκραμ ότι φωτογραφία θέλουν. Κρύβω πάντοτε τα προκλητικά στόρι που βγάζω απ τη μαμά μου, αλλά δυστηχως δεν μπορώ να εξαφανίσω το προφίλ μου, ούτε να την μπλοκάρω. Νιώθω απίστευτη αυτοπεποίθηση όταν τραβάω σεξι φωτογραφιες στα στόρι. Η μαμά μου δεν το καταλαβαίνει. Και το χειρότερο είναι πως υπάρχει μια κοπέλα στο σχολείο, την οποία τη θέλουν όλα τα αγόρια, και ανεβάζει τόσο ωραίες φωτογραφίες. Ζηλεύω απίστευτα την ελευθερία που τις δίνουν οι γονείς της.
*Όταν λέω πως θέλω να ανεβάζω σεξι φωτογραφίες, εννοώ ναι μεν kinky αλλά πάντοτε με ένα όριο. 
22-11-2020, 02:47
2020-11-22T02:47:35+02:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/81_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
eirinoulak83 
22-11-2020, 14:10
Τίθενται 2 βασικά θέματα, σχετικά με τις φωτογραφίες νέων κοριτσιών στο instagram.
Αφενός, από θέμα επικινδυνότητας, το πόσο ασφαλές είναι ένα 14χρονο κορίτσι να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες, και αφετέρου, το "τι θα πει ο κόσμος", ότι δηλαδή είναι προκλητικό κλπ.. Σκέψου να δείξει κάποια συμμαθήτρια ή γνωστή σου, στην μητέρα της, το instagram σου.. ξέρεις τι θα πει εκείνη η μητέρα; "καλά δεν ντρέπεται; δεν έχει γονείς να την μαζέψουν;" είναι αυτά τα θέματα taboo που προσπαθούμε όλοι (και ειδικότερα οι γονείς) να αποφύγουμε.

Θα σου πω δυο πράγματα: 1) μην επηρεάζεσαι από το τι κάνουν οι υπόλοιπες συνομήλικες σου και 2) προσπάθησε να μην εξαρτήσεις την αυτοπεποίθηση σου από ένα instagram ή οποιοδήποτε instagram.
Σχετικά με το 1, η αλήθεια είναι πως εσύ μόνη σου θέλεις και ζητάς να ανεβάσεις αυτές τις φωτογραφίες και όχι από ζήλια επειδή τον κάνουν και οι άλλες. Προσπάθησε να είναι ένα τσικ πιο σεμνές για να μην σου κάνει παράπονα η μητέρα σου. Και αν νιώθεις τόσο την ανάγκη να το κάνεις, αρκέσου στα stories, που σβήνονται κιόλας μετά από μια μέρα.

Τέλος, αυτή η κοπέλα που την θέλουν όλα τα αγόρια, πίστεψε με δεν θα έχει και την καλύτερη φήμη, ούτε θα λένε τα καλύτερα λόγια για εκείνην, πόσο μάλλον με τις τόσο "ωραίες" φωτογραφίες. Κάτι τέτοιο προσπαθεί να αποφύγει και η μητέρα σου, με το να αποτρέπει εσένα να ποστάρεις κάτι πιο σέξι.
John 
10-04-2021, 03:58
Μια γυναίκα για να δείξει την ομορφιά της δεν χρειάζεται " πρόστυχα" μαγιό και φωτογραφίες. Το ινστα είναι ένα επικίνδυνο μέρος για αυτά τα πράγματα για μια ανήλικη. Μπορείς να μιλήσεις με τους γονείς σου και να έρθετε σε συμφωνία ώστε να ανεβάζεις μόνο σεμνές φωτό που θα είσαι έξω με τις φίλες για περπάτημα, μετά το σχολείο κλπ 

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία