Ανώνυμος 
Είμαι 18 ετών. Εχω αρχίσει από πέρσι να μιλάω με ένα αγόρι εν μέσω τσατ. Μιλάμε 10 μήνες για κάθε μέρα. Τώρα το καλοκαίρι όμως θέλω να τον συναντήσω, έτσι είπα στους φίλους μου να πάμε αλλά κ ως διακοπές για δύο μέρες. Όμως τελικά θα έρθει μονον ο κολλητός μου αντί για τα άλλα δύο κορίτσια, με αποτέλεσμα να μην με αφήνει η μαμά μου μόνο με τον κολλητό μου. Να επισημάνω πως στην μαμά μου έχω πει πως θα πάμε διακοπές εκεί και οχιι για να δω ένα άτομο.  Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθησει; Πως θα μπορούσα να την πεισω; ή να βρούμε κάποια άλλη λύση για να τον δω
25-06-2021, 02:50
2021-06-25T02:50:27+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/110_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
deppy96 
25-06-2021, 18:33
Έχεις κλείσει τα 18 ή όχι ακόμα;
Αν όχι, τότε το θεωρώ δύσκολο να σε αφήσει να πας κάπου μόνη σου, με κάποιον άλλον (και ας είναι κολλητός σου).

Το αγόρι που μιλάτε, πόσο χρονών είναι; Μπορεί να κάνει εκείνο κάποια κίνηση να έρθει στο δικό σου μέρος, αντί να πας εσύ Θεσ/νίκη, ώστε να συναντηθείτε; Η πρέπει οπωσδήποτε  να πας εσύ εκεί;

Επίσης, πρόσεχε, επειδή καλώς ή κακώς τον ξέρεις μόνο online, και γιατί στην ουσία είναι άγνωστος, μη σου τύχει τίποτα περίεργο. Δεν ξέρω αν έχετε ανταλλάξει photos/instagram, και αν όντως είσαι σίγουρη με "ποιον" μιλάς, άλλα θέλει προσοχή!

Αν αντί για τον κολλητό μονάχα, πήγαινες εσύ μαζί με 2 3 φίλες σου, πιστεύεις θα σε άφηνε; 
Η με οποιονδήποτε και αν πήγαινες δεν θα σε άφηνε; Αν είναι το πρώτο, τότε προσπάθησε να κάνεις τις φίλες σου να πάτε μαζί ( αλήθεια, τα άλλα δυο κορίτσια που είπες, γιατί δεν θέλουν αν πάνε τελικά; ).
Αν είναι το δεύτερο, τότε μονάχα αν έρθει εκείνο το αγόρι στο δικό σου μέρος για να σε δει! (και πάλι προσοχή, να πας μαζί με 1-2 φίλες, μην είσαι μόνη μέχρι να σιγουρευτείς ότι όλα είναι οκ.)

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία