lemonaki 
Γεια σας!
Μπορεί κάποιος/α να μου εξηγήσει γιατί όταν τηγανίζω πατάτες μου διαλύονται;
Αυτο μου συμβαίνει ανεξαρτήτως ποσότητας λαδιού που βάζω ή πατάτας. Τι φταίει;
05-08-2018, 23:20
2018-08-05T23:20:42+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/51_1024x512.jpg
6
Απάντησε στην ερώτηση
Θα πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό σου, για να μπορέσεις να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (6)
deblal 
Εκτός σύνδεσης deblal, γυναίκα?? χρ.
06-08-2018, 00:11
Βάζεις πολλές πατάτες μαζί, γιαυτό σου συμβαίνει αυτό!
Πρέπει να βάζεις λίγες πατάτες και να μην τις ανακατεύεις συχνά!
Ανώνυμος 
Ανώνυμος
06-08-2018, 00:48
Δεν σου φταίνε οι πατάτες άπλα θέλουν μπόλικο λάδι και όχι ανακάτεμα όλη την ώρα!
stviky 
Εκτός σύνδεσης stviky, γυναίκα?? χρ.
06-08-2018, 13:01
Αν δεις ότι δεν σε θέλει η πατάτα, πήγαινε σε μακαρόνια μεριά! *xd*
flou8 
Εκτός σύνδεσης flou8, γυναίκα?? χρ.
06-08-2018, 16:05
Απ'ότι ξέρω οι κίτρινες πατάτες κάνουν για τηγάνισμα, ενώ οι άσπρες είναι για βράσιμο και φούρνο. Οπότε κοίτα μήπως χρησιμοποιείς την "λάθος" πατάτα, και επίσης θέλει καυτό λάδι (με δυνατή φωτιά).
aleksandrapoyl22 
Εκτός σύνδεσης aleksandrapoyl22, γυναίκα45 χρ.
06-08-2018, 21:58
Καταρχήν πρέπει να καίει καλά το λάδι, δηλαδή όταν τις βάλεις στο τηγάνι θα πρέπει να κάνουν δυνατό ήχο και φυσαλίδες.
Επίσης μην γεμίζεις το τηγάνι, δεν θέλει πολλές μαζί!
mariaxr 
Εκτός σύνδεσης mariaxr, γυναίκα30 χρ.
06-08-2018, 22:01
Θα πρέπει το λάδι να είναι μπόλικο και καυτό και να μην τις ανακατεύεις πριν ροδίσουν. Όταν ροδίσουν (πάρουν δηλαδή χρυσό χρώμα) από την κάτω πλευρά μόνο τότε ανακατεύουμε και πάλι ώστε να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά.

Σχετικές ερωτήσεις
Πρόσφατες ερωτήσεις