Ανώνυμος 
Είμαι γεννημένος το 2007 ύψος 185 με γερό σωματότυπο και παίζω μπάσκετ από Δευτέρα Δημοτικού. Παίζω σέντερ στην ομάδα μου . Σε κάθε αγώνα βάζω περίπου έξι πόντους μαζεύω 12 ριμπάουντ και έχω 3-4 κλεψίματα όπως και τόσες ασίστ ενώ έχω και κάποιο μπλοκ. Βουτάω για την μπάλα και δεν φοβάμαι το ξύλο. Στήνω άριστα σκριν και παίζω άμυνα σβήνοντας ουσιαστικά τον παίκτη που μαρκάρω. Επίσης βάζω πολλές ελεύθερες βολές. Στην ομάδα έχω να αντιμετωπίσω συμπαίκτες που παίζουν μόνο με ατομικές ενέργειες . Δεν έχω επιλέγει ποτέ σε κλήση της τοπικής Ένωσης σωματείων . Πιστεύετε ότι μπορώ να επιλέγω σε κλήσεις ακόμη και του κλιμακίου της κατηγορίας μου ή να πάρω μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα ή να παίξω σε εθνική κατηγορία? Ή επειδή απείχα - όπως και όλοι γεννημένοι το επτά -από το άθλημα δύο χρόνια θεωρουμαι καμένο χαρτί? Πώς θα μπορούσε να με πλησιάσει κάποιος τεχνικός σύμβουλος - προπονητής?
28-12-2022, 22:47
2022-12-28T22:47:04+02:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/150_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
nikosdx 
28-12-2022, 23:09
Σαφέστατα δεν θεωρείσαι καμένο χαρτί επειδή απέχεις/απείχες 2 χρόνια από τις προπονήσεις - "προπονήσεις" θέλω να πιστεύω και όχι άθλημα, καθώς παρότι υπήρχε το lockdown (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), σίγουρα θα έπαιζες σε κάποιο γηπεδάκι εκείνο το διάστημα, έστω και για την πλάκα σου.

Για να σε πλησιάσει κάποιος, θα πρέπει πρώτα να σε δει.
Γνώμη μου, γράψου στα εφηβικά κάποιας ομάδας (όσο το δυνατόν μεγαλύτερη) και από εκεί θα σε δουν.
Συνέχισε να ασχολείσαι με την εξάσκηση/εκπαίδευση και όσο είσαι αφοσιωμένος σε αυτό και έχεις βάλει στόχο να φτάσεις ψηλά, σίγουρα θα έχεις να περιμένεις κάτι θετικό στο μέλλον!
aitenos 
08-01-2023, 22:38
Φαίνεται ότι έχεις μεγάλη εμπειρία στο μπάσκετ και έχεις αναπτύξει ένα δυνατό σύνολο δεξιοτήτων. Η αφοσίωσή σου στο άθλημα και η ικανότητα να συνεισφέρεις στην ομάδα σου με διάφορους τρόπους είναι σίγουρα θετική.

Είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα εάν θα επιλεγείς για να παίξεις σε ομάδα ή κατηγορία υψηλότερου επιπέδου με βάση τις πληροφορίες που έχεις παράσχει. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου εμπειρίας, των σωματικών σου ικανοτήτων και της συνολικής απόδοσής σου στο γήπεδο.

Ένα πράγμα που μπορεί να είναι χρήσιμο είναι να συνεχίσεις να εργάζεσαι πάνω στις δεξιότητές σου και να προσπαθείς να βελτιώνεις το παιχνίδι σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη συνεργασία με έναν προπονητή ή εκπαιδευτή για τον εντοπισμό τομέων προς βελτίωση και την ανάπτυξη ενός σχεδίου για την αντιμετώπισή τους. Μπορείς επίσης να εξετάσεις το ενδεχόμενο να απευθυνθείς σε προπονητές ή σκάουτερ σε ομάδες ή τμήματα υψηλότερου επιπέδου για να δεις εάν έχουν διαθέσιμες ευκαιρίες ή αν θα τους ενδιέφερε να σε παρακολουθήσουν να παίζεις.

Όσο για το πώς μπορεί να σε προσεγγίσει ένας προπονητής, είναι γενικά καλύτερο να είσαι ανοιχτός σε σχόλια (και να τα σέβεσαι). Ένας καλός προπονητής θα είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σου για να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το παιχνίδι σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Εάν δείξεις προθυμία να μάθεις και να εργαστείς σκληρά, πιθανότατα θα είσαι πιο ελκυστικός σε έναν προπονητή ή τεχνικό σύμβουλο!

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις