Ανώνυμος 
Για να φτιάξω μοσχαράκι στιφάδο πρέπει να έχω βάλει το κρέας σε νερό με ξύδι για να μαλακώσει η δεν χρειάζεται?
22-10-2017, 20:08
2017-10-22T20:08:20+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/28_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Θα πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό σου, για να μπορέσεις να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
kathrinpapa 
Εκτός σύνδεσης kathrinpapa, γυναίκα30 χρ.
22-10-2017, 22:04
Όχι δεν χρειάζεται, μόνο το αγριογούρουνο και τον λαγό ξέρω ότι χρειάζεται, αλλιώς όχι.
(Εκτός και αν είναι κυνήγι όποτε και θα χρειαζόταν μαρινάδα για να μην μυρίζει)

Πρόσφατες ερωτήσεις