Ανώνυμος 
Για να φτιάξω μοσχαράκι στιφάδο πρέπει να έχω βάλει το κρέας σε νερό με ξύδι για να μαλακώσει η δεν χρειάζεται?
22-10-2017, 20:08
2017-10-22T20:08:20+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/28_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
kathrinpapa 
22-10-2017, 22:04
Όχι δεν χρειάζεται, μόνο το αγριογούρουνο και τον λαγό ξέρω ότι χρειάζεται, αλλιώς όχι.
(Εκτός και αν είναι κυνήγι όποτε και θα χρειαζόταν μαρινάδα για να μην μυρίζει)

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις