Ανώνυμος 
Θελω να παω σε παρτυ του σχολειου αλλα ο πατερας μου δεν με αφηνει λεγοντας μου πω σ ειναι μικρη τι να κανω για να τον πεισω του εχω πει τα παντα κγω και η μαμα αλλα ειναι ανενδοτος
13-06-2023, 16:09
2023-06-13T16:09:28+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/163_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
aitenos 
28-06-2023, 20:36
Είναι κρίμα που θέλεις πολύ να πας στο πάρτυ του σχολείου αλλά ότι ο πατέρας σου δεν συμφωνεί με την ιδέα...
Προσπάθησε αρχικά να καταλάβεις τις ανησυχίες του πατέρα σου! Ίσως φοβάται για την ασφάλειά σου ή νομίζει ότι είσαι πολύ μικρή για να πας σε ένα τέτοιο πάρτυ.

Δοκίμασε να ξανά μιλήσεις μαζί του χωρίς να γίνεσαι επιθετική ή αντιδραστική. Εξήγησε του γιατί θέλεις τόσο να παρευρεθείς στο πάρτυ και προσπάθησε να του δείξεις ότι θα είσαι υπεύθυνη και ότι θα πρέπει να σε εμπιστευτεί.

Επίσης, προσέφερε να του κάνεις ορισμένες υποσχέσεις για το πώς θα συμπεριφερθείς στο πάρτι. Π.χ. ότι θα μείνεις μαζί με τους φίλους σου και να μην ξεφύγεις από το σημείο που γίνεται το πάρτυ. Επίσης, υποσχέσου πως θα ενημερώνεις συνεχώς τους γονείς σου (ή κυρίως τον πατέρα σου) για το πως πηγαίνει το πάρτυ.

Ακόμα, μπορείς να του πεις ότι θα παραμείνεις στο πάρτυ για περιορισμένο χρονικό διάστημα (που όντως θα το τηρήσεις) και έπειτα θα γυρίσεις σπίτι.

Αν δεχτεί έπειτα από τα παραπάνω και όντως πας, φρόντισε να τηρήσεις τα παραπάνω, ώστε να του αποδείξεις ότι μπορεί να σε εμπιστεύεται στο εξής!

Αν καμία από αυτές οι συμβουλές δεν λειτουργήσει, μπορεί να είναι καλύτερο να σεβαστείς την απόφαση του πατέρα σου. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για πάρτυ στο μέλλον που θα μπορέσεις να πας!

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία