Ανώνυμος 

όλοι οι φίλοι μου πάνε θάλασσα μόνοι τους αλλά οι δικοί μου γονείς δεν με αφήνουν. Θα ήθελα να μου πείτε πως να με αφήσουν ή να πάω κρυφά χωρίς να το καταλάβουν. με το ποδήλατο είναι 15 λεπτά περίπου.
12-05-2020, 01:23
2020-05-12T01:23:57+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/69_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
deppy96 
12-05-2020, 20:50
Θέλεις να πας με τους φίλους σου συγκεκριμένα, ή γενικά να πας απλά θάλασσα έστω και με τους γονείς σου;
Φαντάζομαι οι γονείς σου δεν σε αφήνουν λόγω του κορονοϊού; 
Το πως να σε αφήσουν, φαντάζομαι θα βοηθήσει εάν είναι μαζί σου και ένας φίλος/μία φίλη σου που εμπιστεύονται.
Άσχετο, πόσο χρονών είσαι;
Για να πας κρυφά, είναι εύκολο, πας βόλτα με το ποδήλατο, με κάποιον/α φίλο/η σου και περνάτε και από την παραλία. Ωστόσο δεν είναι ωραίο να πεις ψέματα, άσχετα που μπορείς να το κάνεις..
Σχόλια απάντησης (2)
Ανώνυμος 
Ανώνυμος (Συντάκτης ερώτησης)
14-05-2020, 01:14
τον Ιούλιο μπαίνω στα 15 και θέλω να πάω με φίλους. το θέμα είναι ότι θέλω να βουτήξω κια φοβάμαι μετά όταν γυρίσω μην το καταλάβουν.(αμα το καταλάβουν θα χάσω την εμπιστοσύνη τους και δν θέλω)
deppy96 
Εκτός σύνδεσης deppy96, γυναίκα27 χρ.
14-05-2020, 22:49
Ισχύει, υπάρχει περίπτωση να το καταλάβουν.
Ίσως τότε αν καταφέρεις με καμία φίλη σου καλή, που την ξέρουν και της έχουν εμπιστοσύνη, να τους πείσεις.. Η αν είναι δυνατόν π.χ. να πάει η φίλη σου με τους γονείς τους, και να σε πάρουν και εσένα μαζί (θα είναι πιο εύκολο να πειστούν οι γονείς σου έτσι).. και εσείς απλά καθίστε λίγο πιο πέρα μόνες, για να μην είστε κοντά με τους γονείς.
Για να πάτε μόνοι/ες, με φίλους είναι δύσκολο να σας αφήσουν σε αυτήν την ηλικία, γιατί όσο να'ναι υπάρχει και ο φόβος από μεριά τους, γιατί πολλά γίνονται (π.χ. να σας επιτεθεί κάποιος άγνωστος κλπ.), οπότε δείξτε λίγο κατανόηση και σε αυτούς.
Το καταλαβαίνω ότι θέλετε τρελά να πάτε όλη η παρέα μαζί για μπάνιο, αλλά αν συμβεί κάτι κακό, την ευθύνη την έχουν οι γονείς :/
Tasos 
01-10-2021, 11:30
Για να σε αφήνουν, θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια συζήτηση για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σου. Μπορείς να προτείνεις να σε αφήσουν 1-2 φορές να βγεις δοκιμαστικά, και αν δείξεις υπευθυνότητα, τότε δε θα έχουν λόγο να μη σε εμπιστεύονται. Αν έχεις κάποιον φίλο/φίλη που γνωρίζουν οι γονείς σου (ή, ακόμη καλύτερα, γνωρίζουν και τους γονείς του/της), βοηθάει κι αυτό. Για να πας κρυφά, μπορείς να βρεις πολλές δικαιολογίες, ωστόσο δε θα συνιστούσα να τους πεις ψέματα.

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία