Ανώνυμος 

Γεια σας ειμαι έφηβη και βγαίνω με το αγορι μου οι γονείς μου δεν έχουν θέμα αλλά δεν θέλουν να πηγαίνουμε σε απομακρυσμένα πολυ μέρη και νιώθω ότι δεν με αφήνουν να πηγαίνω πουθενά και όταν μου λέει να πάμε <<εκεί >> εγω αναγκάζομαι να του λέω οχι και μετά νευριάζει και απλά του κεω ότι δεν θέλω αυτά γίνετε συχνά και δεν ξερω τι να κάνω! Πως μπορώ να πείσω τους γονείς μου η τι μπορώ να του πω 
22-09-2022, 17:39
2022-09-22T17:39:58+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/142_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
deppy96 
27-09-2022, 21:28
Θα πρέπει το αγόρι σου να καταλάβει τις συνθήκες και να αποδεχτεί την κατάσταση ως έχει.
Είναι λογικό να φοβούνται οι γονείς σου αν πάτε σε απομακρυσμένα μέρη, γιατί έχουν την ευθύνη σου και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Μπορεί να μην σου αρέσουν αυτά που σου γράφω, αλλά το γεγονός και μόνο ότι μπορείς να βγαίνεις με το αγόρι σου (έστω και σε κοντινά μέρη) είναι πολύ θετικό! Αν δεις σε παρόμοιες ερωτήσεις εδώ, άλλοι γονείς δεν αφήνουν καν να βγαίνουν (και μιλάμε για συνομήλικους σου).

Εξήγησε του λοιπόν την κατάσταση και ότι έτσι έχει, γιατί έρχεσαι και δύσκολη θέση και εσύ με όλο αυτό.

Σχετικά με τους γονείς σου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..είτε υπομονή να μεγαλώσεις λιγάκι και να έχεις περισσότερη ελευθερία, είτε αν προσπαθήσεις λέγοντας σου ότι θα πας με μία φίλη σου μαζί (ή κάποιο άλλο άτομο που να εμπιστεύονται).

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία