Ανώνυμος 
Εδώ και κάτι μήνες οι γονείς μου ξαφνικά έχουν γίνει πολύ αυστηροί και δεν με αφηνουν να πάω πουθενά χωρίς να είναι και αυτοί μαζί μου παλιά με άφηναν να πηγαίνω σε φίλες μου μα τ6ώρα ούτε αυτό
Το θέμα είναι ότι εχω σχέση με ένα παιδί 1 χρόνο μεγαλύτερο μου(17) που μου αρέσει πάρα πολύ και θέλουμε να βρεθούμε αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω επειδή οι γονείς μου δεν με αφηνουν... εχω δοκιμάσει όλες τις δικαιολογίες που υπάρχουν αλλά κατευθείαν Όχι μου λένε και εγώ αναγκάζομαι να του λέω δικαιολογίες και αυτός νομίζει πως τον αποφεύγω
Πλιζ όποιος ξέρει τι να κάνω ας μου απαντήσει θνξ:(
09-12-2018, 11:24
2018-12-09T11:24:31+02:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/54_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
deppy96 
10-12-2018, 18:18
Αρχικά τι είναι αυτό που "πυροδότησε" αυτήν την αλλαγή της συμπεριφοράς των γονιών σου;
Μήπως μάθανε ότι έχεις αγόρι (ή το υποψιάζονται) και γι'αυτό;

Σε φίλες σου δηλαδή δεν σε αφήνουν να πας; Μέρες εκτός σχολείου όπως Σαββάτο απόγευμα δλδ δεν συναντιέστε;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να σου κάνει πλάτες κάποια φίλη σου ώστε να βρεθείτε με το αγόρι σου! Αλλά αν είναι τόσο χοντρό το θέμα, τότε μάλλον θα είναι δύσκολο και αυτό.
Δεν χάνεις κάτι όμως να δοκιμάσεις. Να βάλεις δηλαδή 2-3 φίλες σου να έρθουν από το σπίτι σου (και καλά να βρεθείτε) και να σε βοηθήσουν να πείσουν τους γονείς σου να βγείτε για λίγη ώρα.

Τέλος, για το αγόρι σου, μίλησε του και εξήγησε του πως έχει η κατάσταση και να κάνει υπομονή.
Είστε από το ίδιο σχολείο; Αν ναι, τουλάχιστον μπορείς να τον βλέπεις λίγο τότε (ξέρω βέβαια πως αυτό δεν αρκεί). Στην τελική, μπορούν και οι φίλες σου να το επιβεβαιώσουν ότι δεν σε αφήνουν οι δικοί σου να βγεις (εάν όντως δεν σε αφήνουν ούτε με αυτές).
Ανώνυμος 
19-04-2021, 03:00
Σε καταλαβαίνω απόλυτα είμαι στην ίδια θέση μαζί σου αλλά το έχω πει στο αγόρι μου και ναι γενικά περνάμε δύσκολα τελευταία! 

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία