Ανώνυμος 
Καλησπέρα,
Η κόρη μου είχε ένα μικρό ατύχημα με ένα ξύλο με αποτέλεσμα να μπει ένα μικρό κομμάτι ξύλου ανάμεσα στο νύχι και το δέρμα της. Ποναγε πολυ από ότι μου είπε, προσπάθησα να της το βγάλω με μια καρφιτσα δεν μπορώ μα ούτε εκείνη... κόψαμε και το νύχι αλλά το δάχτυλο της την πονάει υπερβολικά ούτε να το κουνήσει δεν μπορεί. Τι άλλο θα μπορούσα να της κάνω για να απαλύνω τον πόνο γιατί επηρεάζει και την ωλένη . Βέβαια σκέφτηκα ότι ίσως το ξύλο της έγδαρε και έφυγε,  έμεινε η πληγή και την πονάει αυτό... αλλά μέσα από το νύχι της και με την αφή βλέπω κάτι σαν ξύλο, εκτός κι αν είναι η πληγή
04-07-2021, 23:26
2021-07-04T23:26:34+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/112_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
deppy96 
06-07-2021, 20:07
Αν έχει μείνει μέσα κομματάκι και δεν βγαίνει με την καρφίτσα, τότε νομίζω το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε κάποιον "ειδικό", ώστε να το αφαιρέσει.
Θα σου έλεγα γιατρό, αλλά πριν πάτε σε γιατρό, δοκιμάστε να πάτε σε ένα φαρμακείο μήπως μπορέσουν αυτοί!
(Σε παρόμοιο δικό μου περιστατικό, μου το είχαν βγάλει σε ένα φαρμακείο της γειτονιάς)
Tasos 
01-10-2021, 09:47
Επειδή δε μπορείτε να αφαιρέσετε την καρφίτσα, η καλύτερη λύση που έχω να σας προτείνω είναι να επισκεφθείτε έναν ειδικό. Μπορείτε να πάτε σε δερματολόγο, ο οποίος θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα κρίνει τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει. Ίσως, όμως, πριν από αυτό, να δοκιμάζατε να πάτε σε φαρμακείο μήπως και καταφέρουν να αφαιρέσουν αυτοί το κομμάτι ξύλου και γενικότερα, περιποιηθούν το τραύμα. Εάν το κρίνουν απαραίτητο, φυσικά, θα σας συστήσουν επίσκεψη σε γιατρό.

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία