Ανώνυμος 
Μου αρέσει κάποια τέλος πάντων και λόγω πανδημίας δεν έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, μένει και σε άλλη πόλη. Αλλά δεν είναι το θέμα της απόστασης. Δεν είναι πρόβλημα. Το lockdown είναι. Την ξέρω αρκετό καιρό και μιλαμε παρα πολυ και πιστεύω ότι είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Δεν ειμαι ανυπόμονος, αλλά δεν μπορώ να περιμένω και μέχρι τον Φεβρουάριο πχ. Και νιώθω ότι το περιμενει κι εκείνη να κάνω κίνηση. Να της τα ζητήσω τώρα? Κι αν ναι, πώς?
20-12-2020, 13:43
2020-12-20T13:43:21+02:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/82_1024x512.jpg
1
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (1)
maryflu 
20-12-2020, 20:39
Την έχεις δει από κοντά; Η γνωριστήκατε εν μέσω καραντίνας και δεν έχετε βρεθεί ακόμα; 
Έστω μια φορά δηλαδή έχετε βρεθεί;
Αν όχι, το θεωρώ δύσκολο να γίνει. Βασικά όχι δύσκολο ( ανάλογα και την ηλικία σας - αν είστε πχ στα 16, "γίνεται" ), αλλά θα πρέπει σίγουρα να βρεθείτε και από κοντά, να δει ο ένας πως είναι ο άλλος κλπ.
Σίγουρα μπορεί να φλερτάρετε και να πηγαίνει εκεί το πράγμα, αλλά αν πεις σε κάποιον ότι έχεις σχέση με μία κοπέλα που δεν έχεις δει από κοντά, θα του φανεί περίεργο. Επίσης, ξέρεις, καμιά φορά άλλο βλέπεις στην φωτογραφία στο instagram π.χ. και αλλιώς είναι από κοντά!

Πόσο μακριά είναι οι περιοχές; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να στείλετε το 6 για μετακίνηση και να βρεθείτε; Η μιλάμε για πιο μακριά; Ή έστω κοντά σε μετρό (αν έχει στις περιοχές σας), χωρίς να πολυμετακινηθείτε (μην σας τύχει κανένας έλεγχος)? Αν όχι, τότε αναγκαστικά αναμένεις ως την χαλάρωση του lockdown για να της τα ζητήσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιο βήμα. Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να πας κατευθείαν στο ψητό (δηλαδή να της ζητήσεις να τα φτιάξετε), μπορείς όμως να συνεχίσεις να φλερτάρεις και να της δείξεις τις προθέσεις και το ενδιαφέρον σου. Μπορείς να της πεις π.χ. "μου αρέσει που μιλάμε" ή "μου αρέσει πολύ η παρέα σου" κλπ.
Αν είσαι τόσο σίγουρος για εκείνην (σαν εμφάνιση από φώτο δηλαδή, και από χαρακτήρα) και θεωρείς ότι δεν χρειάζεται να την δεις και από κοντά ώστε να επιβεβαιωθείς, μπορείς να το προχωρήσεις λίγο παρακάτω το θέμα, και να της πεις στην ουσία ότι θα σου άρεσε αν ήταν η κοπέλα σου, κάποια στιγμή που θα κολλάει με αυτό που συζητάτε. Στην ουσία δεν της ζητάς να τα φτιάξετε, απλά πλέον θα της έχεις δηλώσει την πρόθεση σου! 
Δεν ξέρω/ουμε και τι επικοινωνία έχετε, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ, οπότε ξέρεις και ως που μπορείς να φτάσεις. Εκδήλωσε της το ενδιαφέρον σου (ότι θα την ήθελες για κοπέλα σου) και βλέπεις και κρίνεις πως συνεχίζεις!

Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Άλλες ερωτήσεις από την ίδια κατηγορία