Ανώνυμος 
Για να φτιάξω μοσχαράκι στιφάδο πρέπει να έχω βάλει το κρέας σε νερό με ξύδι για να μαλακώσει η δεν χρειάζεται?
22-10-2017, 20:08
2017-10-22T20:08:20+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/28_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
kathrinpapa 
22-10-2017, 22:04
Όχι δεν χρειάζεται, μόνο το αγριογούρουνο και τον λαγό ξέρω ότι χρειάζεται, αλλιώς όχι.
(Εκτός και αν είναι κυνήγι όποτε και θα χρειαζόταν μαρινάδα για να μην μυρίζει)
tasosp 
27-10-2025, 11:09
Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Θα χρειαζόταν, αν αντί για μοσχαράκι, ήθελες να φτιάξεις αγριογούρουνο ή λαγό. Επίσης, σε περίπτωση που ήταν κυνήγι, θα έπρεπε να προσθέσεις και μαρινάδα για να μην μυρίζει έντονα...
Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Πρόσφατες ερωτήσεις