Ανώνυμος 
Για να φτιάξω μοσχαράκι στιφάδο πρέπει να έχω βάλει το κρέας σε νερό με ξύδι για να μαλακώσει η δεν χρειάζεται?
22-10-2017, 20:08
2017-10-22T20:08:20+03:00
https://www.answers.gr/uploads/erotiseis/28_1024x512.jpg
2
Απάντησε στην ερώτηση
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση.
Απαντήσεις (2)
kathrinpapa 
22-10-2017, 22:04
Όχι δεν χρειάζεται, μόνο το αγριογούρουνο και τον λαγό ξέρω ότι χρειάζεται, αλλιώς όχι.
(Εκτός και αν είναι κυνήγι όποτε και θα χρειαζόταν μαρινάδα για να μην μυρίζει)
Tasos (tasosp) 
27-10-2025, 11:09
Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Θα χρειαζόταν, αν αντί για μοσχαράκι, ήθελες να φτιάξεις αγριογούρουνο ή λαγό. Επίσης, σε περίπτωση που ήταν κυνήγι, θα έπρεπε να προσθέσεις και μαρινάδα για να μην μυρίζει έντονα...
Έχεις παρόμοια ερώτηση ή θα ήθελες να ρωτήσεις κάτι άλλο;
ΡΩΤΗΣΕ
Σχετικές ερωτήσεις
Πρόσφατες ερωτήσεις